Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Научна дейност / Конференции, семинари и специализации / YEF StartUp 2016 - Go To Market: 13-15 май, Варна

   

05.05.2016

YEF-StartUp

 

Имаш идея, но не знаеш как да я продадеш? Защо не питаш лично гурутата в света на маркетинга?

Включи се в „YEF StartUp 2016 - Go To Market”. Срещни се с бащата на Директния Маркетинг и със световно признати личности от света на маркетинга, предприемачеството и фондовете за рисков капитал в Европа.

https://www.facebook.com/events/218173851892690/

Кога: 13-15 май 2016г.

Къде: гр. Варна, Пленарна зала на Община Варна

Форумът е безплатен, но изисква предварителна регистрация. Заяви своята покана тук:

http://startup2016.bbforums.bg/home-bg/

Специален код: FEBA

 

YEF StartUp 2016 - Go To Market” e международно технологично стартъп събитие с основен акцент Маркетинг и Бизнес развитие. Ориентирано е към стартъп обществото, проактивни младежи с предприемачески профил и бизнес средата. Целта на форума е насърчаване на иновативното и креативно бизнес мислене и създаването на благоприятна среда за обмяна на успешни бизнес модели, опит и добри практики.

„YEF StartUp 2016 - Go To Market” се осъществява с партньорството на Община Варна (European Youth Capital 2017) и с подкрепата на Европейски Инвестиционен Фонд.

 

За форум ще бъдат селектирани 30 StartUp проекта, като до участие във форума ще бъдат допуснати 10 от тях. Подбраните кандидати ще имат възможността да представят своите проекти, да се възползват от стратегически срещи и напътствия лично от гост-лекторите и ангел-инвеститори, както и от представители на някои от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал в Европа.

„Форум Младежко Предприемачество - StartUp 2016 - Go To Market” е първият в Европа технологичен startup форум без входна такса, защото вярваме, че всеки който желае да разгърне своя потенциал и да реализира успешен бизнес трябва да има достъп до благоприятна среда за осъществяване на това. Форумът е отворен за избрана група от 400-450 души, само с лични покани. Основните критерии за получаване на покана са лична мотивация или наличние на бизнес идея или собствен бизнес.

 

Записване като гост - http://startup2016.bbforums.bg/

Записване като стартъп - https://www.f6s.com/yef-startup2016-gotomarket/apply

 

На самото събитие ще присъстват международни и български лектори и инвеститори, представители на някои от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал в Европа:

· Род Банър (основател на най-голямата B2B маркетинг и PR компания в Европа - „Banner Corporation“);

· Дрейтън Бърд (една от най-значимите фигури в сферата на Директния маркетинг и Рекламата във Великобритания за изминалите 25 години);

· Иван Хернандез (основател на„The Digital Loop”);

· Алдо де Жонг (съоснователна„Claro Partners and Startupbootcamp IoT & Data”);

· Христо Стоянов (регионаленмениджър в „Европейски Инвестиционен Фонд”за България);

· Тодор Брешков (управляващ фонда за сийд инвестиции LAUNCHub);

· Дилян Димитров (съучредител в Eleven Accelerator Venture Fund);

· Жюстин Томс (експерт по онлайн медии, онлайн маркетинг и ПР);

· Шон Колсън (ангел-инвеститор).