Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Услуги за студенти / Новини / Заповядайте на Career Show 2023

   

14.09.2023

 

Кариерен център към Стопанския факултет на СУ е официален партньор на Career Show 2023 – водещото кариерно събитие за професионално и личностно развитие. През тази година събитието се разраства и ще се проведе на три локации – 5 октомври в зала „Арена Армеец“, 10 октомври в Пловдив и 27 октомври във Варна.

През тази година Career Show събира едни от най-желаните работодатели с отворени позиции за работа, стаж и развитие в различни сфери. Професионална програма с гост-лектори, обучения и уъркшопи ще бъде разположена на общо 3 сцени в зала „Арена Армеец“ и онлайн от всяка точка на света.

CS2023-Banners-GR-Cities-All-1200x628-Sep-13-2023-01-11-38-4478-PM

По време на Career Show 2023 можете да се срещнете с компании като Synergyc, Walltopia, Cargill, Liebherr, SolarEdge Technologies, Ficosota, Accenture, Пощенска банка, Electra Airways, „Геотехмин“, Stomana Industry, Melexis, А1, Kaufland, Lidl, dm и др. На събитията нови възможности за себе си ще намерят експерти по телекомуникации, ИТ специалисти, маркетинг специалисти, експерти по електроинженерство и електроника, професионалисти в търговия и продажби, финансови експерти, проектни и продуктови мениджъри и др.

“Благодарим на Кариерен център към Стопанския факултет на СУ, че подкрепя Career Show в мисията ни да създаваме вдъхновяваща и мотивираща атмосфера за професионално и личностно развитие. Благодарение на нашите партньори можем да покажем, че в България има поле за реализация и професионалният успех е напълно достижим. За нас е чест, че Кариерният център е сред нашите партньори и споделя нашата визия.”, споделят организаторите.

Участието във всички събития на Career Show е напълно безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg.