Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Стопанският факултет и „Ютилитис Сървисис“ връчиха сертификати на участници в обучение за ВиК отрасъла

   

12.07.2023

 

На 7 юли в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ се проведе заключителният етап от обучението „Управление на инвестиционни проекти от ВиК операторите“ – изпит и връчване на сертификати. Сертификационният курс беше организиран и проведен от „Ютилитис Сървисис“ ЕООД в партньорство с Центъра за образователни услуги към Стопанския факултет на СУ.

Screenshot 2023-07-12 125550

В обучението се включиха 17 представители на ВиК оператори от цялата страна, като те преминаха през шест модула с обща продължителност 106 академични часа. Лекциите в обучението бяха проведени от водещи експерти в България, които предоставиха актуална и полезна информация за експертите от ВиК отрасъла.

Screenshot 2023-07-12 125611

Сертификатите на участниците в курса бяха връчени от декана на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев, както и от г-н Димитър Тенев и г-н Теодор Даскалов от „Ютилитис Сървисис“ ЕООД.