Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / SEO Академия (Serpact Academy) набира кандидати за Entry Level Course

   

05.04.2022

 

Ако търсите развитие в средите на Search Engine Optimization и алгоритмите са вашето нещо, то вие сте на правилното място! В края на обучението ви, при успешно преминат финален изпит, получавате сертификат от Serpact Academy, който има акредитация за следдипломна квалификация от Софийски Университет „Св. Климент Охридски“!

Screenshot 2022-04-05 at 12-40-31 Serpact представя Serpact Academy - Академия за Next Level SEO

За кого е обучението?

 • Начинаещи: Обучението е подходящо за начинаещи, които биха желали да стартират своята бъдеща кариера на SEO Master. Курсът предоставя възможност да зададете висока летва на бъдещото си професионално развитие.
 • Студенти: Следдипломната квалификация ви дава възможност да разширите обзора си, да надградите познанията си и да увеличите тежестта на своята диплома за висше образование. Този курс ви дава акредитация за преминато специализирано обучение признато от МОН.
 • Професионалисти в сферата на маркетинга и програмирането Search Engine Optimization е неизменна част от професионалната дейност на маркетолози и разработчици. Ако желаете да придобиете по-задълбочени познания и да усъвършенствате познанията си, то този курс е подходящ за вас!

 

Структура на курса:

Всяка лекция е с продължителност 3 часа, което включва в себе си:

 • Теория: 1,5 часa
 • Практически занятия: 1 час
 • Q&A: 30 мин

 

Разпределение на лекциите:

 • Месец 1: 11 лекции - 22 часа; 3,5 часа Q&A
 • Месец 2: 11 лекции - 22 часа; 3,5 часа Q&A
 • Месец 3: 11 лекции - 22 часа; 3,5 часа Q&A; 2 часа изпит

 

Как да се запишете за обучението?

 1. За да заявите своето участие в обучението е необходимо да попълните формата за записване или да изпратите имейл със заявка за участие на имейл info@serpacad.com. Ще получите обратна връзка в рамките на няколко дни.
 2. На имейла, който подадете във формата или от който изпратите заявката си, ще получите повече информация относно настоящия брой на записали се и проформа фактура. Ако желаете да закупите курса за свой служител или ви е необходима фактура за фирма, моля, въведете данни на фирмата си в заявката си.
 3. С изпращането на имейл заявка вие се съгласявате с Общите условия и Правилата за поверителност на Serpact Academy!
 4. Готови сте!

Повече можете да научите тук.