Начало / Университетът / Факултети / Философски факултет / Център за психологическо консултиране и изследвания / Процедура от подаването на заявка до края на консултирането

   

Актуален график на консултативните срещи може да се види във Формата за записване на час за консултация

→ Подавате заявка на посочения линк като внимателно четете инструкциите на всеки въпрос. Обърнете внимание на информацията за контакт – подавайте само имейли за контакт!Телефонни обаждания не могат да бъдат осъществявани.

→ До 48 часа в работни дни от подаването на заявката ще получите на посочения от Вас имейл потвърждение от нас за съответен часови слот. Трябва да отговорите на това потвърждение до 48 часа в работни дни от получаването му. В потвърдителния имейл ще получите детайлна информация за процедурата – моля, четете внимателно, всеки ред съдържа важна информация за процеса!

→ След потвърждението от Ваша страна, консултацията Ви с психолог-консултант ще се проведе на място (или онлайн, според посоченото) в уговореното време. Тази информация се намира както в началото на формата за заявка, така и в имейла, който ще получите.

Внимание! Ако това Ви е първа среща с консултант към Центъра, имайте готовност за 60-минутна среща.

Ако не се включите в консултацията (на място или онлайн) до 10 минути след началния час на срещата без да сте ни уведомили за проблем с включването, тя няма да се проведе. *за онлайн консултация си подгответе тихо и спокойно място с добра интернет връзка – в противен случай консултантът може да откаже да проведе срещата.

→ До 48 часа в работни дни след първата Ви среща с консултант, ще получите имейл с два линка – към психологически въпросник и обратна връзка за консултацията. Обърнете внимание на въпросника – попълването му ще отнеме около 60 минути, но той ще даде допълнителна информация на Вашия консултант, за да Ви бъдат максимално полезни консултациите. Попълването на обратната връзка отнема около 3-5 минути.

Важно е да попълните въпросника максимално бързо, за да има техническо време данните да бъдат обработени и консултантът Ви да разполага с резултатите преди следващата Ви среща. Тя ще бъде уговорена на място с консултанта в края на първата среща и обикновено е около седмица след нея.

→ Втората и третата консултация са с продължителност 45 минути. След третата среща с консултанта трябва да попълните отново формуляр за обратна връзка на същия линк, на който сте го попълнили след предишната консултация. Попълването на обратната връзка отнема около 3-5 минути.