Начало / Университетът / Факултети / Философски факултет / Център за психологическо консултиране и изследвания / Кои сме ние (Екипът на Центъра)

   
IMG_20191214_114541a

 

Директор на Центъра

Камелия Ханчева, доц. д-р Психология на развитието, психотерапевт (психодрама, системна фамилна терапия). Изследователски интереси: психоаналитична теория и практика, ранни отношения и ментализиране, медиатори и модератори в психотерапевтичния процес.

 

photo_radina_stoyanova

 

Психолог консултант

Радина Стоянова, доктор по Психология на здравето, психологическо консултиране (когнитивно-поведенческа психотерапия и приложен поведенчески анализ). Изследователски интереси: качество на живот, перспектива за време, целеполагане.

Capture1

 

Психолог консултант

Петя Варчева, доктор по Клинична психология, психотерапевт (системна терапия). Изследователски интереси: емоционални и поведенчески проблеми в детството в контекста на семейната динамика и по-големите социални системи; прилагане на базирани на доказателствата методи за подкрепа на семейства.

 

photo_galina_kabadzhova

 

Психолог консултант

Галина Кабаджова е доктор по психология и сертифициран психотерапевт, преподавател в СУ “св. Климент Охридски”. Тя е основател на Analysing Minds – платформа за личностно профилиране и обучения. Нейната частна практика се фокусира върху индивидуална и фамилна терапия и работа с деца. Последните няколко години е била част от различни Европейски проекти, фокусирани върху младежката безработица, зависимостите и деца в неравностойно поведение. Специализа, разработва и води обучения по Психосоматика и Език на тялото.

 

photo_daniel_bosilkov1

 

Психолог консултант

Даниел Босилков завършва магистърска програма по „Детско-юношеска и училищна психология“ в СУ „Св. Климент Охридски“ (2016-2018) и веднага след това започва работа като психолог в Дневно психиатрично отделение за деца и юноши на Клиника по детска психиатрия „Св. Никола“, УМБАЛ "Александровска".

Изследователски интереси: психоаналитична теория и практика, развитие в детска и юношеска възраст, невроразвитийна психопатология, формиране на личностова патология.

 

 

 

 

 

Психолог консултант (диагностика и организиране на процеса)

Теодора Джоргова, магистър по Психология на развитието в детска и юношеска възраст (диагностика и консултиране)