Начало / Университетът / Факултети / Философски факултет / Център за психологическо консултиране и изследвания / Как работи центърът и как мога да се възползва от възможността за психологическа помощ и подкрепа?

   

Всеки студент или преподавател към СУ “св. Климент Охридски” може да се възползва от 3 безплатни консултативни сесии и възможност за продължаваща консултативно-терапевтична работа при преференциални условия в рамките на още 3 сесии (до запълване на капацитета на центъра и включване в листа на чакащите).

Ако вие или близък човек е в критично състояние пред емоционален или физически срив - потърсете спешна медицинска, психологическа или психиатрична помощ (спешни тел. линии, Aps линкове StayAlive App (джобен ресурс за предотвратяване на самоубийства )

Как да заявите желанието си за консултация

Процедура: Всички заявки се разглеждат от екипа и насочват към консултант. Ще получите имейл в рамките на един работен ден от подаване на заявката и предложение за дата и час за консултация (в рамките на една работна седмица).

Консултативните сесии са с продължителност 45 мин. (Безплатните три първоначални сесии се осъществяват в 2 срещи - първа среща 90 мин. и втора 45 мин.)

Консултациите се провеждат на живо в Кампус Изток, бл. 4 на Философски Факултет само при предварително уговорен час. При промяна на националните противоепидемични мерки или сериозни индивидуални ограничения има възможност за онлайн консултиране.

След първите 3 сесии се обсъжда и предлага план за последваща психологическа работа.

За да подадете заявка:

  • Последвайте ТОЗИ линк
  • Попълнете нужната информация
  • Изчакайте потвърждение за записан час