Начало / Университетът / Департаменти / Департамент по спорт / Графици по спорт

   

 

ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ ЗА СПОРТ

https://susport.herokuapp.com/

Записването за спорт за новата учебна година ще започне на 03.10 в 07.00 ч. Създайте още от сега профил в онлайн системата, за да нямате затруднения в деня на записването.

БОНУС!!!!!

Студенти, записали се за спорт, имат възможност да посещават PAMBOS DANCING CENTER.

Начало - 09.10.2023 г.

 

СТУДЕНТИ, КОИТО СА ПРОФЕСИОНАЛНИ СПОРТИСТИ В ДАДЕН СПОРТ, МОГАТ ДА СЕ ЗАПИШАТ ДИРЕКТНО В ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯ ОТБОР НА СУ "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"! МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ПРЕПОДАВАТЕЛЯ ПО СПОРТ.

КОНТАКТИ НА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ

 

При въпроси, молби към нас, пишете тук - email: sportdepartment@uni-sofia.bg

 

НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ПРОМЯНА НА СПОРТА ПРЕЗ УЧЕБНАТА ГОДИНА.

Успешна спортна и здрава учебна година!

Спортувайте, за да сте здрави и пълноценни!

 

ГРАФИЦИ И БАЗИ ПО СПОРТОВЕ

Баскетбол - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Академик", жк "Гео Милев", до зала "Фестивална".

Представителният отбор по баскетбол-жени търси момичета, които са играли и имат желание да се включат към отбора на СУ.

Email:peltekova@uni-sofia.bg

Волейбол - Тренировките с представителните отбори мъже и жени започват от 10.10.2022 (понеделник) в спортна зала в Билогическия факултет.

Mоля всички студенти, които са практикували този спорт на по-високо ниво и желаят да се включат в представителните отбори (мъже и жени) на СУ "Св. Климент Охридски" да се свържат спешно с гл. ас. Петър Колев. Телефон за контакти: 0884083287

Джудо и бойни спортове - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Академик", жк "Гео Милев", до зала "Фестивална".

Йога, Кръгова тренировка, Пилатес, Мажоретки, Табата - Заниманията се провеждат в 8 блок, спирка ж.к. "Дървеница" с автобус 88, 413 и спирката преди УНСС в Студентски град с автобус 280.

Йога ще се провежда в кв. Младос 3, бул. Александър Малинов 51, The Hall. Сайт на залата: http://Www.beta.thehall.bg

Представителните отбори по МАЖОРЕТНИ ДИСЦИПЛИНИ на Университета, приемат студенти от I до IV курс от всички факултети и специалности за тренировки. Отборите участват в студентски турнири и първенства. Тренировките се провеждат в залата на стадион Академик в кв. Гео Милев и в Студентски град, бл. 8 (общежитие на СУ). За допълнителна информация се обърнете към гл. ас. Николета Бочева на място в базите.

Кинезитерапия, бл. 8, Кинезитерапия - ректорат - заниманията се провеждат в Център за кинезитерапия, Ректората; Спортен център - Студентски град, бл. 8 (общежитие на СУ); Център за кинезитерапия - ФНОИ

ВАЖНО!!! Записването за дисциплината Спорт - Кинезитерапия за студенти със здравословни проблеми (гръбначни изкривявания, травми и заболявания на опорно-двигателния апарат, неврологични заболявания, заболявания на сърдечно-съдовата, дихателната, храносмилателната и отделителната система, заболявания на обмяната на веществата като затлъстяване и диабет, гинекологични и онкологични заболявания) става в Центъра по кинезитерапия, Ректорат и Спортен център - Студентски град, блок 8. График за записване ! Необходими документи: Медицинско удостоверение, епикриза, ТЕЛК или друг документ, удостоверяващ здравословното състояние. За информация: гл.ас. Гергана Деспотова - кинезитерапевт gdespotova@uni-sofia.bg; ас. Теодор Георгиев - teodorgeorgiev@yahoo.com

Лека атлетика и кондиционна подготовка - Заниманията ще се провеждат на спортната база на НСА в Студентски град. Групата в четвъртък ще провежда упражнението на "Бароко спорт", Студентски град.

Крикет - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Бонсист", Студентски град.

Народни танци - Заниманията се провеждат в НЧ "Природа и наука-1938", ул. "Цар Самуил" № 86.

Плуване - Заниманията се провеждат в басейна на стадион "Академик" - 4 км, зад Стопанския и Философския факултет. Влизането в басейна е организирано от преподавателя. Закъснели не се допускат за часа. Задължителна екипировка: джапанки, бански, плувни шапки.

Ръгби - Заниманията ще се провеждат в Спортен комплекс "Бонсист", Студентски град.

Спортно катерене - Заниманията се провеждат в Ректората, Стената, над Паричния салон.

Тенис - Заниманията се провеждат в Студентски град, Бонсист, Тенис кортове "Barocco sport".

Тенис на маса - Заниманията се провеждат във Висше училище по телекомуникации и пощи (спортен салон).

Туризъм - Първият сборен пункт е на езерето Ариана - Борисова градина (до Орлов мост) от 9.10-20.10.2023 г. От 23.10-24.11.2023 г. - кв. Симеоново, последна спирка на автобус 67. От 27.11 до края на семестъра - кв. Драгалевци - площада авт. 64

Фехтовка - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Академик", жк "Гео Милев", до зала "Фестивална".

Фитнес за жени - Заниманията се провеждат в 52 блок, Студентски град.

Фитнес - Заниманията се провеждат във фитнес зала на ул. "Брегалница 70". Провеждат се занимания и за отбора по сноуборд.

Футбол /футзал - Заниманията се провеждат на С-К Барокко, Студентски град.

ВАЖНО!

Представителният ФУТБОЛЕН отбор на Университета приема студенти, преминали през детско-юношески школи на футболни клубове от цялата страна и такива състезаващи се във "В" АФГ или окръжните групи. За информация: проф. д-р Георги Игнатов - треньор на отбора (120 стая, Ректората)".

Представителният отбор - футзал набира жени за тренировки и за участие в студентски турнири и първенства. Тренировките се провеждат на спортен комплекс Бонсист, Студентски град (до УНСС). Треньор на отбора гл. ас. д-р Николай Стайков. Email: nikolaistaikov@abv.bg

Ски - Занятията се провеждат: Студентски град, бл. 52; Център за кинезитерапия, Ректорат. Водещи преподаватели: гл. ас. М. Недкова,

Хандбал - Заниманията по хандбал не се провеждат, но ако има желаещи да участват в състезания, трябва да се обадят в Департамента по спорт.

Представителните отбори по хандбал (мъже и жени) търсят състезатели за попълване към отборите.

Треньор на отбора: Димитър Асенов

Шахмат - Заниманията се провеждат в НСА "Васил Левски" - Студентски град, в сградата "Закрити спортни съоръжения", над кафето до видеозалата.