Начало / Университетът / Департаменти / Департамент по спорт / Графици по спорт

   

ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ ЗА СПОРТ

https://susport.herokuapp.com/

Моля първо прочетете инструкциите.

Записването се осъществява както от компютър, така и от телефон.

КОНТАКТИ НА ПРЕПОДАВАТЕЛИ В САЙТА НИ!

Спортувайте, за да сте здрави!

 

НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ПРОМЯНА НА СПОРТА ПРЕЗ УЧЕБНАТА ГОДИНА.

Успешна спортна и здрава учебна година!

Спортувайте, за да сте здрави и пълноценни!

 

ГРАФИЦИ И БАЗИ ПО СПОРТОВЕ

Аеробика, каланетика и мажоретки, стречинг, ниско интензивна тренировка, високо интензивна тренировка - Заниманията се провеждат нa Стадион "Академик", кв. Гео Милев (до зала "Асикс Арена")

ВАЖНО!

Представителните отбори по АЕРОБИКА И МАЖОРЕТНИ ДИСЦИПЛИНИ на Университета, приемат студенти от I до IV курс от всички факултети и специалности за тренировки. Отборите участват в студентски турнири и първенства. Тренировките се провеждат в залата на стадион Академик в кв. Гео Милев и в Студентски град, бл. 8 (общежитие на СУ). За допълнителна информация се обърнете към гл. ас. Петя Христова и ас. Николета Бочева на място в базите.

 

Баскетбол - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Академик", жк "Гео Милев", до зала "Фестивална".

Волейбол - Заниманията започват от 11.10 Провеждат се в спортенн салон № 1 в Билогическия факултет.

ВАЖНО:

Mоля всички студенти, които са практикували този спорт на по-високо ниво и желаят да се включат в представителните отбори (мъже и жени) на СУ "Св. Климент Охридски" да се свържат спешно с гл. ас. Петър Колев. Телефон за контакти: 0884083287

Джудо и бойни спортове - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Академик", жк "Гео Милев", до зала "Фестивална".

Йога, Кросфит, Пилатес, Мажоретки, Спортни танци, Зумба - Заниманията се провеждат в 8 блок, спирка ж.к. "Дървеница" с автобус 88, 413 и спирката преди УНСС в Студентски град с автобус 280.

Кинезитерапия - заниманията се провеждат в Център за кинезитерапия, Ректората; Спортен център - Студентски град, бл. 8 (общежитие на СУ); Център за кинезитерапия - ФНОИ

Сформират се групи по кинезитерапия при гръбначни изкривявания и неправилна стойка (изправителна гимнастика)!

ВАЖНО!!! Записването за дисциплината Спорт - Кинезитерапия за студенти със здравословни проблеми (гръбначни изкривявания, травми и заболявания на опорно-двигателния апарат, неврологични заболявания, заболявания на сърдечно-съдовата, дихателната, храносмилателната и отделителната система, заболявания на обмяната на веществата като затлъстяване и диабет, гинекологични и онкологични заболявания) става в Центъра по кинезитерапия, Ректорат. График за записване ! Необходими документи: Медицинско удостоверение, епикриза, ТЕЛК или друг документ, удостоверяващ здравословното състояние. За информация: ас. Гергана Деспотова - кинезитерапевт gdespotova@uni-sofia.bg: хоноруван преподавател Теодор Георгиев - teodorgeorgiev@yahoo.com

Лека атлетика и кондиционна подготовка - Заниманията ще се провеждат на комплекс "Бонсист", Студентски град.

Крикет - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Бонсист", Студентски град.

Народни танци - Заниманията се провеждат в НЧ "Природа и наука-1938", ул. "Цар Самуил" № 86.

Плуване - Заниманията се провеждат в басейна на стадион "Академик" - 4 км, зад Стопанския и Философския факултет. Влизането в басейна е организирано от преподавателя. Закъснели не се допускат за часа. Задължителна екипировка: джапанки, бански, плувни шапки.

Спортно катерене - Заниманията се провеждат в Ректората, Стената, над Паричния салон.

Тенис - Заниманията се провеждат в Студентски град, Бонсист, Тенис кортове "Barocco sport".

Тенис на маса - Заниманията се провеждат в Спортния комплекс на Техническия университет.

Туризъм - първо занимание - в седмицата от 11.10.2021 г. според графика в деня и часа. Сборен пункт: езеро "Ариана", до Орлов мост, от 25.10.2021 г. - кв. Симеоново, последна спирка на авт. 67.

ЗАПИШЕТЕ СЕ НА ТУРИЗЪМ! В ПЛАНИНАТА НЯМА КОВИД 19!

Фехтовка - Заниманията се провеждат в Спортен комплекс "Академик", жк "Гео Милев", до зала "Фестивална".

Фитнес за жени - Заниманията се провеждат в 52 блок, Студентски град.

Фитнес - Заниманията се провеждат във фитнес зала на ул. "Брегалница 70". Провеждат се занимания и за отбора по сноуборд.

Футбол /футзал - Заниманията се провеждат на стадион "Академик", жк. "Гео Милев" (с автобус №72), и С-К Барокко, Студентски град.

ВАЖНО!

Представителният ФУТБОЛЕН отбор на Университета приема студенти, преминали през детско-юношески школи на футболни клубове от цялата страна и такива състезаващи се във "В" АФГ или окръжните групи. За информация: доц. д-р Георги Игнатов - треньор на отбора (120 стая, Ректората)".

Представителният отбор - футзал набира жени за тренировки и за участие в студентски турнири и първенства. Тренировките се провеждат на спортен комплекс Бонсист, Студентски град (до УНСС). Треньор на отбора гл. ас. д-р Николай Стайков. Email: nikolaistaikov@abv.bg

Хандбал - Заниманията по хандбал не се провеждат, но ако има желаещи да участват в състезания, трябва да се обадят в Департамента по спорт.

Шахмат - Заниманията се провеждат в НСА "Васил Левски" - Студентски град, в сградата "Закрити спортни съоръжения", над кафето до видеозалата.

СТУДЕНТИ, КОИТО СА ПРОФЕСИОНАЛНИ СПОРТИСТИ В ДАДЕН СПОРТ, МОГАТ ДА СЕ ЗАПИШАТ ДИРЕКТНО В ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯ ОТБОР НА СУ "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"! МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ПРЕПОДАВАТЕЛЯ ПО СПОРТ.

 

имейл: sport_su@abv.bg

 

АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ ИЛИ ЗАБЕЛЕЖИТЕ НЕРЕДНОСТИ, МОЛЯ ПИШЕТЕ В АНОНИМНАТА ПОЩЕНСКА КУТИЯ, НА ИМЕЙЛА ИЛИ ЕЛАТЕ В ДЕПАРТАМЕНТА ПО СПОРТ В РЕКТОРАТА.