Начало / Университетът / Факултети / Геолого-географски факултет / Новини / Национална студентска конференция на тема „Съвременни пространствени проблеми и решения“

   

Факултетен студентски съвет към Геолого- географски факултет има честта да Ви поканят на първата Национална студентска конференция на тема: „Съвременни пространствени проблеми и решения“. В нея ще могат да вземат участие студенти от страната независимо от курса и формата на обучение. Студентската конференция е разделена в следните тематични направления:

  • Геология.
  • География и ГИС.
  • Методика и методология в образованието.
  • Регионално развитие и политика.
  • Туризъм.

Конференцията ще се проведе през месец ноември като краен срок за представяне на абстракта заедно с ключовите думи е 15.09.2019 г. Желаещите да вземат участие трябва да изпратят три имена, специалност, курс, университет, а също и резюме на избраната от тях тема за участие на имейл - students.conf.gea@gmail.com. Готовите разработки ще се приемат до 15.10.2019 г., а най- добрите от тях ще бъдат включени в специално издаден сборник за конференцията. Използвайте прикачения файл за темплейт , разработките трябва да са с обем до 8 страници. Очакваме вашите заявки за участие, ако имате всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас!