Начало / Университетът / Факултети / Физически факултет / Архив / Бакалаври / Съобщения / Плащане на семестриални такси за 2022/2023 уч. г., летен семестър чрез СУСИ

   

Кампанията в СУСИ за плащане на семестриалните такси за летен семестър на 2022/2023 учебна година ще бъде в интервала 03.01-20.02.2023 г. и ще бъде достъпна от студентския профил. При нея се използва системата за разплащане на ePay / EasyPay (вече и директно с дебитна/кредитна карта). При такова плащане отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка и присъствено записване. Записването в отдел "Студенти" на студентите, отговарящи на общите изисквания и платили чрез СУСИ, става без да е необходимо присъствието на студента. Заверката на студентската книжка се осъществява в срок до две седмици от началото на семестъра (съгласно заповед РД 19-80/11.02.2020 г.).
За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси.
Кампанията не важи за приетите от летен семестър на 2022/2023 уч.г. Студентите могат да заплащат семестриалната си такса чрез СУСИ за втори и всеки следващ семестър на следването си.
Забележка: Моля обърнете внимание, че съгласно изискването за записване за нов семестър, а и за да виждате курсовете в Мудъл (за което е необходимо да имате семестриален запис за летен семестър, който ще Ви бъде направен след като платите семестриалната си такса), трябва да платите (независимо, че крайният срок на кампанията е 20.02.) преди началото на летния Ви семестър:

  • за задочно обучение - до 23.01.2023 г.
  • за редовно обучение - до 20.02.2023 г.

В случай, че не сте платили до съответната дата, не пишете на администраторите с въпроси защо не виждате курсовете в Мудъл!
Подробна информация
При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля да се обръщате към администратора на СУСИ за Физическия факултет на адрес: vasileva@phys.uni-sofia.bg !