Начало / Университетът / Факултети / Физически факултет / Кариерен център

   

Ние сме Борислав, Емилия и Мануела и сме поели отговорност за изграждането на Кариерния Център към Физическия Факултет - проект, който официално стартира от 1-ви ноември. Нашата цел е да подпомогнем настоящите и бъдещи възпитаници на факултета да бъдат по-подготвени и информирани за предизвикателствата, които съпътстват техния последващ професионален път, било то в научната или бизнес сфера.

Услугите, които вече предлага Кариерният Център са:

  • Индивидуални консултации за направа на Автобиография и мотивационно писмо
  • Индивидуални консултации за явяване на интервю за работа
  • Симулации на интервюта за работа

В следващите седмици и месеци постепенно ще добавяме още услуги, съобразени с потребностите на докторантите и студентите. Една от тях е организирането на курсове относно умения за кариерно развитие, както и други обучения, за които ще ви информираме предварително.

Приемно време:

Понеделник 14-18ч. Четвъртък 10-14ч.
Вторник 10-14ч. Петък 14-18ч.
Сряда 14-18ч.  

На живо - в Централната сграда А на Факултета, на приземния етаж (до ксерокс услуги срещу централния вход).
Онлайн - на сайта и на ФБ страницата на Кариерния Център, където публикуваме обяви за работа, стаж, стипендии и информация за предстоящи обучения и други инициативи.

Контакти:

e-mail: careers.physics@gmail.com , careers.physics@phys.uni-sofia.bg
тел. 02/81 61 633
уебсайт: http://careersphysics.info/
FB: https://www.facebook.com/careers.physics

Визията ни за Кариерния Център е да създадем (виртуално) пространство, където всеки (студент, докторант, преподавател, фирма, институция) да знае, че може да намира информация за възможности за работа и професионално развитие, свързани с Физически факултет. За да получавате информация от нас може да харесате страницата ни във Фейсбук или да ни оставите ваш мейл адрес на някой от посочените по-горе контакти. Преди всичко ще се радваме да ни посетите на живо, за да се запознаем и да споделите вашите идеи и нужди, свързани с услугите, които ще бъдат предлагани от Кариерният център.

Поздрави и до скоро,
Екипът на Кариерния Център към ФзФ