Начало / Университетът / Факултети / Философски факултет / Новини / Партньорска среща по проект G.A.M.E.

   

 

В периода 10 - 12 декември 2023 г. в Пирея, Гърция се проведе партньорска среща по проект G.A.M.E. - videoGAme to improve Mental hEalth.

2

По време на събитието, партньорите обсъдиха напредъка по разработване на видеоиграта и съдържанието на онлайн курса, който е следващата важна стъпка според работния план на проекта. Участниците се споразумяха за сроковете и бъдещите задачи, свързани с управлението, разпространението и пилотирането на продуктите по G.A.M.E.

1

Домакин на срещата бeше SQLearn. Софийският университетСв. Климент Охридскибеше представен от проф. д.пс.н. Соня Карабельова и Йонко Бушняшки.

Срещата беше чудесна възможност за по-нататъшно укрепване на екипния дух и доброто сътрудничество сред партньорите.

Можете да научите повече за G.A.M.E., като ни последвате в социалните мрежи и се абонирате за нашия бюлетин на адрес: https://tinyurl.com/GAMENewsletter

Проект GAME се съфинансира по програма Еразъм+ на Европейския съюз и се изпълнява от консорциум с координатор Paidea (Италия), и партньори SQLearn (Гърция), Софийският университет "Св. Климент Охридски" (България) и Elemento - Associação Ludopedagógica (Португалия).

за срещата