Начало / Университетът / Факултети / Факултет по химия и фармация / Новини / Завърши випуск 2023 г. на Факултета по химия и фармация на Софийския университет „Св. Климент Охридски“

   

На тържествена академична церемония в Аулата на Университета, в присъствието на преподаватели, колеги и гости, 84 магистри и 41 бакалаври от випуск 2023 г. на Факултета по химия и фармация получиха дипломите си за завършено висше образование. 36 са абсолвентите, завършващи с отличен успех и 8 са пълните отличници.

 

На добър час, скъпи абсолвенти!

 

_MG_6493

 

Празникът споделиха с нас Председателят на Български фармацевтичен съюз, Директорът на Националната природоматематическа гимназия и представители на Лабимекс ООД, Софарма АД, Софарма трейдинг АД, Национална верига аптеки "Медея", представители на Верига аптеки Нота Бене.

Получихме поздравителни адреси от Български фармацевтичен съюз , Национална верига аптеки "Медея" , Първа частна математическа гимназия , Факултет по фармация на Медицински университет-Варна , Факултет "Фармация" на Медицински университет-Плевен , Alumni на ФХФ, СУ.

 

Благодарим за уважението!

 

Галерия снимки