Начало / Университетът / Факултети / Факултет по химия и фармация / Новини

   
 
https___cdn.evbuc.com_images_274850759_160728111852_1_original

Кръгла маса на тема "Въздействието на емисиите на парникови газове върху селскостопанството и хранително-вкусовия сектор" - 18.05.2022 г., Аула на Биологически факултет на СУ

Клийнтех България, Аграрен Университет Пловдив и Софийски Университет „Св. Климент Охридски“, в качеството си на Хъб мениджър на EIT Food за България, проведоха кръгла маса на тема „Въздействието на емисиите на парникови газове върху селскостопанството и хранително-вкусовия сектор“.

Ден на отворените врати във Факултета по химия и фармация – 10.05.2022 г.

Факултетът по химия и фармация на СУ „Св. Климент Охридски“, за поредна година ще отвори вратите си за всички, които искат да се докоснат до магията на чистата наука. Елате, за да споделим незабравими мигове, изпълнени с много демонстрации и полезна информация, ще видите най-модерната апаратура и методите, с които надникваме в света на химичните елементи и съединения, ще се срещнете и разговаряте със своите бъдещи преподаватели и колеги.

XX-та Национална конференция по химия за студенти и докторанти

Имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в XX Национална конференция по химия за студенти и докторанти, която ще се проведе на 18, 19 и 20 май 2022 г. във Факултета по химия и фармация на СУ „Св. Климент Охридски“. Съорганизатори на конференцията са Факултетът по химия и фармация на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Хумболтовият съюз в България.

no-image-available-icon

Онлайн лекция на тема: "Умения за популяризиране на научни изследвания" в рамките на проекта EXTREME

На 22.02.2022 г. от 14 часа в платформата Microsoft Teams ще бъде проведена онлайн лекция на тема: "Умения за популяризиране на научни изследвания", представена от д-р Савина Кирилова, Факултет по химия и фармация, СУ “Св. Кл. Охридски“.

Връзката към лекцията е свободна и всички желаещи да присъстват могат да се присъединят.