Начало / Университетът / Факултети / Факултет по химия и фармация / Новини / Отворени са номинациите на IUPAC за наградите на Комитета за образование по химия (CCE) за 2024 г.

   

CCE отправя покана за номинации за три награди, които ще бъдат връчени по време на конференцията ICCE в Тайланд през следващата година. Тези награди са признание за изключителна работа, извършена в която и да е част на света, за насърчаване на високите постижения в преподаването и изучаването на химия:

- Distinguished Contribution to Chemistry Education (DCCE) Award. Награда за изключителен принос в обучението по химия (Distinguished Contribution to Chemistry Education - DCCE), която се присъжда за изключителни заслуги в областта на обучението по химия и практиката и/или за професионални заслуги в областта на обучението по химия през целия живот.

- Outstanding Early Career Researcher in Chemistry Education Award. Награда "Изключителен изследовател в началото на кариерата си в областта на обучението по химия", която се присъжда на изследователи в началото на кариерата си, които провеждат висококачествени и значими изследвания в областта на обучението по химия, за което свидетелстват резултатите от техните изследвания.

- Special Recognition Award for Excellent Service to the Committee on Chemistry Education. Специална награда за отлична служба на Комитета по химическо образование, с която се отличават лица, които са оказали значителен принос към работата на CCE, като са подпомогнали приоритетите на CCE и стратегическите цели на IUPAC, свързани с химическото образование.

Номинирайте подходящите кандидати за тези награди!

 

Крайният срок за номиниране е 28 февруари 2024 г.

Допълнителна информация (описание на наградите и процедурите, формуляри за кандидатстване) можете да намерите на уебсайта на IUPAC IUPAC website.