Начало / Студенти / Кариерно развитие на студенти и алумни / Новини и събития за кариерно развитие

   

 

Ден на кариерата в SIT

 

SIT (съкращение от Технологичен институт Шафхаузен) е частен швейцарски изследователски и образователен институт с фокус върху компютърните науки и софтуерното инженерство.SIT се ръководи от нобелови лауреати, академици и учени.

SIT (съкращение от Технологичен институт Шафхаузен) е частен швейцарски изследователски и образователен институт с фокус върху компютърните науки и софтуерното инженерство.SIT се ръководи от нобелови лауреати, академици и учени.

Сдружението на завършилите Стопански факултет обявява стипендия за новозаписани бакалаври-първокурсници през учебната 2022-2023 г.

 

Сдружението на завършилите Стопански факултет обявява стипендия за новозаписани бакалаври-първокурсници през учебната 2022-2023 г. Избраният стипендиант ще получи еднократна стипендия в размер на 1500 лв., която цели да мотивира и подпомогне кандидата. Изплащането на стипендията ще се извърши на два транша - 1000 лв. след класиране на победителя и записването му като редовен студент на Стопанския факултет, и останалите 500 лв. след края на първи семестър с успешно положени изпити и постигнат среден успех над 5,00.

Ден на отворените врати в Стопанския факултет на СУ

 

На 10 май 2022 се проведе „Ден на отворените врати в Стопанския факултет на СУ“. Събитието беше посетено от кандидат-студенти и ученици в последните гимназиални класове, както от столични училища, така и от пловдивски гимназии.

Летни стажове - Министерски съвет

Администрацията на Министерския съвет за поредна година организира кампания за летни студентски стажове в държавната администрация.

Нов брой на "Моята Кариера"

 

Новият брой на "Моята Кариера" е тук. В него може да откриете:

  • Най-търсените умения до 2025
  • Вече не хората се продават на компаниите, а компаниите на хората
  • Ново креативно разклонение - дизайнер на услуги
  • Какво пише tech writer-ът?
Tематичен модул от уебинари, фокусирани върху климатичните промени, устойчивото развитие и справедливия енергиен преход

От името на Джуниър Ачийвмънт България бихме искали да Ви поканим да се включите в тематичен модул от уебинари, фокусирани върху климатичните промени, устойчивото развитие и справедливия енергиен преход.

Професионални възможности в Патентно ведомство на Република България

Стажове и възможност за започване на работа в Патентно ведомство за специалисти от направленията „ Природни науки, математика и информатика“ и „ Технически науки“

Online Career MeetUp на 7-ми и 28-ми април

Online Career MeetUp е поредица от ежемесечни кариерни онлайн събития, по време на които работодатели представят себе си пред аудитория от студенти и наскоро завършили млади специалисти.

Финтех хакатон “From Zero To Fintech” на 19 – 27 Март 2022 г.

 

Публичният и частният сектор се обединяват в името на Финтех бъдещето на България