Начало / Университетът / Управление на качеството / Отличие "Знак за качество"

   

Центърът по управление на качеството организира кампания за връчване на отличие „Знак за качество“. В навечерието на патронния празник на Университета и по повод на неговата 130-годишнина ще се проведе официална церемония по връчване на отличието. За първи път идеята за Знака възникна през 2013 г. във връзка с проект "Ключ към качеството". Първото и единствено до момента отличие беше връчено през 2014 г. на Факултета по математика и информатика за успешно прилагане на стандартите по качество и активно участие в изграждането на системата за управление на качеството. Сега, 4 години по-късно, ние от УЦУК, съвместно с ректорското ръководство, доразвихме идеята, като създадохме отличие със специален статут и с по-големи изисквания към критериите, по които то да се присъжда. Отличието е израз на признанието за усилията на колеги и екипи при развитието и утвърждаването на системата за управление на качество и с връчването му бихме искали да пооощрим и да популяризираме тяхната дейност.

"Знакът за качество" е учреден с решение на Академичния съвет на 28.02.2018 г., Протокол № 7 и ще се присъжда ежегодно за развиване и утвърждаване на системата за качество в Университета.

 

Документите за кандидатстване се приемат в срок до 15 октомври. Подробни указания може да получите от поместените по-долу Насоки за кандидатстване.

Можете да подадете Вашата кандидатура само по един от двата начина - чрез Формуляра за кандидатстване, изпратен по имейл или чрез онлайн регистрацията.

 

 

Насоки за кандидатстване
Знак_качество

За да кандидатствате за отличието, моля изпратете по имейл

Формуляр за кандидатстване

ИЛИ използвайте нашата

Онлайн регистрация

Предстоящо

На 29 юни 2018 г. (петък) от 14.30 ч в Зала 1 на Ректората ще се проведе информационен семинар за споделяне на практически примери по системата за управление на качеството за улеснение на кандидатстващите. Семинарът е отворен за всички заинтересовани – представители на ръководствата на факултетите и департаментите, отговорниците по качеството, членовете на атестационните комисии и на комисиите по качеството.