Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / „Журналистика в една калория”

   
„Журналистика в една калория”

На 19 март от 16 часа в Информационния център на Софийски университет „Св. Климент Охридски” ще се състои представянето на фестивала за аудиовизуална журналистическа продукция „Журналистика в една калория”.

Създаден към Катедра „Радио и телевизия” на Факултета по журналистика и масова комуникация, фестивалът е наследник на традиционното представяне на продукцията на Катедрата през майските дни на културата в университета. От миналата година организацията и реализацията му са поверени на студентите. Именно така се ражда и „Журналистика в една калория” – първият по рода си журналистически фестивал ОТ студенти ЗА студенти, нов форум за творчество в сферата на масовата комуникация.

От тази година фестивалът е национален и е отворен за участие на студентите от всички легитимни висши учебни заведения на територията на страната. Твърдо вярваме, че сред студентите има млади, талантливи хора с позиция, които не само имат какво да кажат, но и знаят как да го направят. Ние търсим точно тях! За да ги промотираме, покажем и свържем с други креативни творци в сферата на радиото, телевизията, визуалните изкуства, интернет комуникацията и социалната реклама.

Информационната кампания на феста започва на 19 март и ще продължи до 1 април – крайният срок за участие. По време на кампанията ще имате възможността както да се запознаете с регламента, така и да чуете и видите материалите, взели участие на миналогодишното издание на фестивала.

Искрено ще се радваме да се присъедините към каузата на студентите и да ни подкрепите! За да има повече калории! Защото една калория, изпълнена със смисъл, си тежи на мястото!!!

Коментари

Влез, за да коментираш.