Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / В Богословски факултет ще се проведе обучителен семинар за учителите по религия

   
В Богословски факултет ще се проведе обучителен семинар за учителите по религия

Регионалният инспекторат по образованието в София–град съвместно с Богословския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски” организира провеждането на следващ работен семинар на тема: „Темите от библейската история в учебната програма за начален етап на обучение”.

След успешното провеждане на четири работни семинара във връзка с обучението по религия в средното общообразователно училище от 2007 г. досега и с оглед на нуждата от повече квалификационни дейности с учителите по религия тази година Регионалният инспекторат по образованието в София–град съвместно с Богословския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски” организира провеждането на следващ работен семинар на тема: „Темите от библейската история в учебната програма за начален етап на обучение”.

Семинарът ще се проведе на 26 март 2011 г., събота, от 10.30 ч. в сградата на Богословския факултет на пл. „Св. Неделя” № 19. Идеята е учители да споделят своя опит и постижения в преподаването на този учебен предмет. Поканени са да присъстват учители, студенти, преподаватели от Богословски факултет, както и всички, за които темата представлява интерес.

Входът е свободен. Заповядайте!

Източник: http://www.dveri.bg

Коментари

Влез, за да коментираш.