Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Научноизследователски център към СУ получи Сертификат за управление на качеството ISO 9001:2008

   
Научноизследователски център към СУ получи Сертификат за управление на качеството ISO 9001:2008

На 22 март в 12:00 Научноизследователски център към Софийски университет „Св. Климент Охридски” получи Сертификат за управление на качеството ISO 9001:2008.

Директорът на НИС – г-н Божил Добрев, благодари на колегите си за упорития труд и подчерта, че получаването на този сертификат не е един формален акт, а едно начало на внедряването на система за управление на качеството, което има две цели – по-добра вътрешна организация и затвърждаването на НИС като стабилен партньор отвъд границите на страната.

Г-жа Стоянова, която връчи сертификата на г-н Добрев, напомни, че до тук „беше лесното”, защото изграждането на една такава система е обемен труд, но много по-трудно е тя да се поддържа и развива.

„Думата „стандарт” не е случайна и при нас той винаги е висок, но с идването на колегата Добрев – всичко се случва на друго ниво” – с тези думи проф. дмн Недю Попиванов, заместник-ректор по научната и международната проектна дейност, поздрави директора на НИС за добрата работа и пожела на целия екип едновременно с този успех и много други.

сертификат две

 

Коментари

Влез, за да коментираш.