Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Методологически, теоретични, нормативни и практически аспекти на електронното обучение в България

   
Методологически, теоретични, нормативни и практически аспекти на електронното обучение в България

На 14 декември в Аулата на Ректората ще се проведе Национален научен семинар, организиран от Интегралният център за изследване, създаване и поддържане на качествено електронно учене при Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

Семинарът ще се проведе в две основни части:

  • Представяне на Центъра за електронно обучение на Софийски университет, на неговите програми, проекти и резултати от изследвания
  • Провеждане на Кръгли маси за експерти в областта на висшето образование и за експерти в областта на средното общо и професионално образование за състоянието, проблемите, нормативната база и стандартите на електронното обучение.

Най-учтиво каним всички заинтересовани от проблемите на електронното и дистанционно обучение в България да вземат участие в този форум, който ще даде възможност за споделяне на положителен опит и проблеми, както и за генериране на идеи за усъвършенстване на нормативната база в тази област.

Ще се радваме заедно да обсъдим въпроси, от решението на които зависи качеството на образованието на новите поколения българи - граждани на Европейския съюз.

За контакти и повече информация: Office@e-center.uni-sofia.bg

Тематична програма на семинара