Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Кръгла маса на тема "Подкрепа на учителите за формиране на потребителска култура у учениците"

   
Кръгла маса на тема "Подкрепа на учителите за формиране на потребителска култура у учениците"

Снимка: http://www.dorisday.net

Събитието се организира от Факултета по педагогика на СУ „Св. Климент Охридски” като партньор на Европейската асоциация за университетско учене през целия живот (EUCEN) и е свързано с изпълнението на Проект „DOLCETA”, иницииран и финансиран от Европейската комисия.

Целта на инициативата е да се открои ролята на неформалното образование за учители, да се представи DOLCETA като обществен уебсайт, съдържащ образователни материали за учители, и да се създаде конструктивна платформа за дискусия между представители на академичната общност, държавните институции, училищата, организациите за образование на възрастни и потребителските организации относно сътрудничеството в подкрепа на учителите за формиране на потребителска култура у учениците.
Кръглата маса ще се състои на 13 ноември 2010 г. (събота), 10.30 часа в Ректората на СУ „Св. Климент Охридски” – Конферентна зала.

За повече информация можете да се обръщате към гл.ас. д-р Ваня Божилова – ръководител на българския екип, разработил модул 7 „Финансова грамотност”: е-майл: vania_krasi@abv.bg, моб.тел: 0887 10 40 09.

Коментари

Влез, за да коментираш.