Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Hack the Hackers – Отворен ден на етичното хакерство

   
Hack the Hackers – Отворен ден на етичното хакерство

На 18 май центърът за ИТ обучения New Horizons Bulgaria съвместно с EC-Council – водеща международна организация в областта на обученията по информационна сигурност, организира Hack the Hackers – Отворен ден на етичното хакерство.

От 19:00 до 21:00 ч. ще бъдат направени високотехнологични демонстрация на хакерски атаки в реално време от топ инструктора по информационна сигурност Шон Ханна.

Ще бъде показано как в действителност стават хакерските атаки и колко е лесно да се направят с помощта на последните поколения hacking frameworks. Ще се обърне внимание на социалното инженерство, опасността от phishing атаките и контрамерките, които могат да бъдат приложени. Специален акцент ще бъде една от най-нашумелите и "горещи" хакерски атаки - насочените имейл съобщения (Spear Phishing).

Гост-лектор на събитието е Шон Ханна, консултант по информационна сигурност със задълбочена експертиза и богат опит в областта на GRC, дизайн и одит по сигурността, penetration testing, incident handling, управление на риска, дизайн и доставка на тренинги по ИТ сигурност.

Събитието ще се излъчва онлайн, което е възможност за студентите да го следят в реално време. Това е шанс да видят лекция на инструктор на световно ниво, без заплащане и без ограничение в броя на участниците. "

Пълната информация и формата за регистрация ще намерите на страницата на събитието.