Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Ф.И.Р.М.А. 2

   
Ф.И.Р.М.А. 2

За втора поредна година „Research Center“ към Бизнес клуб на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ в партньорство с Овергаз организират case study състезанието Ф.И.Р.М.А. Надпреварата дава възможност на бъдещите висшисти да търсят решение на казуси, с които големите компании се сблъскват ежедневно.

В състезанието могат да участват студенти, които се обучават в бакалавърски програми по икономика, технически науки или информационни технологии. Отборите се състоят от двама или трима души. В първия кръг участниците решават онлайн казуси в направленията „Финанси и планиране", „Маркетинг и продажби", „Техническо" и „Информационни технологии". Жури избира по три отбора, които предложили най-добро решение в съответната област.

Излъчените 12 отбора-финалисти се разпределят в три независими "фирми", всяка от които се състои от четири отдела. На втори кръг младежите получават втори казус, като на финала всяка фирма презентира своите идеи. Журито има за задача да избере най-добре представилият се отдел. Наградата е платен стаж в Овергаз.

Желаещите да участват трябва да се регистрират от 1-ви до 20-ти март 2011 година на адрес http://young.overgas.bg/ в раздела „Висше образование".

Допълнително описание на проекта може да се намери и на http://www.bisclub.org/node/618.

Ако имате въпроси, пишете на applications.rc@gmail.com.

Коментари

Влез, за да коментираш.