Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Алма матер и педагогическото образование в България

   
Алма матер и педагогическото образование в България

През академичната 2010/2011 г. Факултетът по педагогика, заложен в друг вариант при създаването на Алма матер, навършва 25 години от своето актуално обособяване.

По този повод преподавателите във Факултета проф. д-р п.н. Яна Рашева-Мерджанова и гл. ас. д-р Владислав Господинов са издирили и събрали в книжно тяло пощадените от времето визуални моменти, които са придружени от текст. Налице е и студия на проф. д-р п.н Албена Чавдарова. По този начин ще бъдат съхранени във формата на алманах колективната и вплетената в нея на всеки един памет на Факултета по педагогика.

Представянето на „Алма матер и педагогическото образование в България. Юбилеен фотоалманах – 25 години Факултет по педагогика” ще се състои на 13 декември 2010 г. от 17:00 ч. в Заседателна зала № 1 на Ректората. След това от 18:00 ч. в Галерията на Софийския университет ще бъде официално открита авторската изложба на Владислав Господинов „Алма матер и педагогическото образование в България 25 години Факултет по педагогика”, която обогатява и допълва съдържанието на алманаха.

Коментари

Влез, за да коментираш.