Начало / Образование / Докторантури / Конференции, стажове, семинари / Архив / Докторантски четения 2017

   

Заявки за участие: до 17 април 2017 г.

 

 

Уважаеми колеги докторанти,

Докторантски екип от Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” организира за пети пореден път научната среща „Докторантски четения”.

Изданието за 2017 година ще се проведе в дните 17 – 19 май. Участие в нея могат да вземат както редовни докторанти, така и докторанти на свободна подготовка, работещи в областта на музикалната наука или свързани с нея изследователски сфери.

 

Каним ви най-любезно да се присъедините към тази наша инициатива. Заявките ви за участие очакваме до 17 април на електронна поща: dchetenianma@abv.bg.

 

В заявката е необходимо да бъдат посочени трите ви имена, заглавието на предлаганата от вас тема, името на висшето училище и института/факултета, към който се осъществява докторантурата, както и координати (имейл и телефон) за обратна връзка.

Съгласно регламента прочитът на докладите трябва да трае не повече от 15 минути. Предвидено е допълнително време за кратка дискусия след всеки доклад.

Проектът предвижда издаване на сборник с избрани текстове от представените научни доклади. В окончателния си вид за печат материалите трябва да бъдат с обем до 10 стандартни страници (1800 знака на страница). Редакционния колектив си запазва правото да селектира съдържанието за публикация.

 

Докторантски екип при НМА „Проф. Панчо Владигеров”