Начало / Новини / Новини и събития / Студенти с поздравителна програма за деца със специални образователни потребности

   
Студенти с поздравителна програма за деца със специални образователни потребности

На 15,16 и 19 декември 2022 г. студенти от Факултета по науки за образованието и изкуствата поднесоха специално подготвена поздравителна програма за деца със специални образователни потребности и ученици от 44 СУ"Н. Бозвели".

Дългогодишна е традицията студентите от Факултета по науки за образованието и изкуствата да подготвят празнично представление за Коледа и да бъдат очаквани от децата в Центровете за специална образователна подкрепа "Едуард Сеген" и "Лозенец", както и от някои столични училища.

 

 

1-1
1-2

За художествения ръководител доц. Данка Щерева това е скромен, но много ценен жест на съпричастност, доброта и желание да се достави радост на децата със специални образователни потребности и учениците от масовите училища в навечерието на празника.

Директорите на двата центъра д-р П. Кисимова и Хр. Владимирова изразиха своята огромна благодарност за настроението, усмивките и радостта, които студентите са доставили на техните възпитаници.

1-3

 

За участниците - бъдещи логопеди, специални и начални педагози, представленията бяха истински вълнуващо преживяване със сърдечната и чиста детска публика.