Начало / Новини / Новини и събития / 28 февруари 2017 г. е крайният срок за плащане на таксата за летния семестър на учебната 2016/2017 година

   
28 февруари 2017 г. е крайният срок за плащане на таксата за летния семестър на учебната 2016/2017 година

Със заповед на ректора на Софийския университет от 1 юли 2016 г. се определя краен срок за заплащане на таксата за летния семестър на учебната 2016/2017 година за студенти редовно обучение в образователно-квалификационна степен „бакалавър“ и „магистър“ до 28 февруари 2017 г.

Таксата може да бъде заплатена чрез информационната система СУСИ с използване на системата за разплащане ePay/EasyPay. При заплащане по този начин отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка. Възможността не важи за новоприети студенти от летния семестър на 2016/2017 учебна година и те трябва да заплатят семестриалната си такса по някой от съществуващите досега начини.

Таксата може да бъде заплатена и с банков превод във всяка търговска банка по сметката на Софийския университет “Свети Климент Охридски” и в брой в касите в Ректората. Студентите от Факултета по математика и информатика, Факултета по химия и фармация, Физическия факултет, Факултета по начална и предучилищна педагогика, Биологическия факултет и Стопанския факултет могат да платят в брой таксите си за обучение и в касата на съответния факултет.