Начало / Новини / Календар / Връчване на дипломите на завършващите бакалаври и магистри от випуск 2013 на Факултета по журналистика и масова комуникация

Аула

 

В понеделник, 9 юни 2014 г., в 11.00 часа в Аулата на Софийския университет „Св. Кл. Охридски“ завършващите бакалаври и магистри от випуск 2013 г. на Факултета по журналистика и масова комуникация ще получат дипломите си.

Абсолвентите ще бъдат поздравени от ректора на най-старото висше училище в България проф. дин Иван Илчев и от декана на Факултета по журналистика и масова комуникация доц. д-р Теодора Петрова.

Обръщение към абсолвентите ще направи ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев, който е възпитаник на Факултета по журналистика и масова комуникация.

Академично слово ще произнесе ръководителят на катедрата на ЮНЕСКО „Комуникация и връзки с обществеността“ проф. дфн Милко Петров.

По време на тържествената церемония ще бъдат връчени и декански сертификати на дарителите на стипендии за Факултета по журналистика и масова комуникация.