Начало / Новини / Календар / Университетска телевизия „Алма матер” представя документален филм на „ПроАктивно”: СПОРТНИ СВЕТОВЕ

Tелевизия България он ер

Все още ли има хора, които буквално да живеят за спорта, като се опитват да „заразят” с тази страст възможно най-много хора? На този и други въпроси екипът на „ПроАктивно” се опитва да потърси отговор в документалния филм „Спортни светове”. Представяме бившите и настоящи лекоатлети Димитър Петров и Маги Христова. Те ще ни запознаят със своя клуб по лека атлетика, който е фокусирал дейността си най-вече върху децата. Ще разберем защо е хубаво детето ни да спортува и колко щастливи са тук децата, които тренират в групи.

От своя страна Ефтим Илиев, собственик на зала "Спорт Революшън", и Иван Василев, треньор и спортен ентусиаст, отговарят нa въпросите защо се обездвижваме, какво да направим и при кого да отидем, когато не знаем как сами да се избавим от застоелия начин на живот. Те споделят и за трудностите, и за радостта в работата си с тези хора. Влизаме в техния свят, който ежедневно се стреми да подобри качеството на човешкия живот.