Начало / Новини / Календар / Софийският университет организира кариерен форум „Златната ябълка на успеха“

Аула и централно фоайе, Ректорат

За трета поредна година Центърът за кариерно развитие на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ организира кариерен форум „Златната ябълка на успеха“.

Събитието ще се проведе на 30 април 2015 г. в Ректората на най-старото висше училище. От 11.00 до 17.00 часа в Аулата и централното фоайе студентите ще имат възможност да се срещнат с компании, предлагащи работни и стажантски позиции.

25 български и чуждестранни компании са заявили участие в Кариерния форум. Регистрацията продължава и се очаква до следващата седмица броят им да се увеличи.

Всеки студент, който иска да се запознае с потенциални работодатели, но не е уверен в уменията си за подготовка на документи за работа или явяване на интервю, може да вземе участие в специално организираните уъркшопи, които ще се проведат в Конферентната зала на Ректората в деня на изложението.

От 13:00 до 14:30 часа ще се проведе уъркшопът „Златни правила за изготвяне на CV и мотивационно писмо. Психология на интервюто за работа“.

От 15:00 до 16:30 часа студентите ще имат възможност да вземат участие във втория уъркшоп на тема: „Как да намерим мечтаната работа – практически съвети”

За втора година кариерният форум „Златната ябълка на успеха“ се провежда с партнираща организация. За връзка с различни фирми, както и за провеждане на обученията съдействие на Центъра за кариерно развитие на Софийския университет оказва агенцията за подбор на персонал „Хорайзънс“.