Начало / Новини / Календар / SIStory | Гергана Маркова: Личността на предприемача – продукт на собственото му предприемачество

Аула, Ректорат

“Личността на предприемача – продукт на собственото му предприемачество” е тема, която определено провокира интересни асоциации за различните измерения на изборите, които предприемачът прави всеки ден във всички сфери на живота си. Майското издание от поредицата SIStory (Successful Inspirational Story) ще ни представи по-философски за темата на предприемачеството и стръмния път, който всеки от нас извървява към постигане на мечтите си. Още повече ще поразсъждаваме по темата за това дали това, което проповядваме като предприемачи става неизменна част от нас, дали то ни промения или ние него, до каква степен собствените ни вярванията ни моделират и до каква степен ние моделираме тях?

Гост-лектор: Гергана Маркова

Гергана Маркова е консултант, водещ на семинари, управител, business developer, учител, но най-вече тя е показала на стотици хора как да открият себе си, да управляват времето и стреса и да бъдат успешни и щастливи в същото време. Тя е предприемач и обученията са нейна страст. Гергана е професионален консултант по личностно и корпоративно развитие, управител на ЛИКОРА ООД – Организация за личностно и корпоративно развитие и е един от главните водещи на обучението в Марков колеж, чиито основател е нейният баща.

Регистрация: 18:30

Начало: 19:00

Вземете своята покана оттук: http://www.startitsmart.com/sistory-gergana-markova/