Начало / Новини / Календар / Семинар на тема: „Как се разработват Smart TV приложения"

Зала А207 във Физическия факултет на СУ

Софийският университет „Св. Климент Охридски“ и „Самсунг“ организират на 10 и 11 юни 2014 г. в зала А207 във Физическия факултет семинар на тема: „Как се разработват Smart TV приложения“.

По време на събитието, което се провежда за първи път, студентите ще се запознаят с възможностите на Smart TV приложенията и тенденциите в технологиите. Студентите ще могат да присъстват на демонстрации на приложения за Smart телевизори и ще научат какви са основните стъпки за разработването им.

Поканени са лектори от Samsung R&D центъра в Полша и софтуерната компания "ib3 Media", които ще споделят своите практики и опит в сферата на приложенията за Smart телевизори.

През първия ден, 10 юни 2014 г., лекциите включват теоретична част и стартират в 13.00 часа. Поканени всички заинтересувани студенти.

На 11 юни 2014 г. в 10.00 часа ще започнат практически упражнения, в които могат да вземат участие само предварително одобрени 15 студенти. Всички, които желаят да участват и отговарят на зададените критерии за практическите упражнения, могат да изпратят CV на smart.tv.sofia@gmail.com.

Повече информация и детайлна програма може да бъде намерена на http://www.jobtiger.bg/samsung/smart-tv/.

Samsung-Smart-TV-Apps_FINAL_29302