Начало / Новини / Календар / Първи публичен семинар от поредицата „Поп-култура/Поп-политика“ на тема „Забавните лидери: инфлуенсърите“

Голямата зала на етаж 2 във ФЖМК, Онлайн

Екипът на научно-изследователския проект „Поп-култура, поп-политика: дигиталният обрат. Интердисциплинарни анализи на пресечността между медии, култури и политики" с изследователи от Факултета по журналистика и масова комуникация, Философския факултет на Софийския университет и Българската академия на науката организира първия публичен семинар от поредицита Поп-култура / Поп-политика . Темата на дискусията ще е: Забавните лидери: инфлуенсърите.

Той ще се проведе на 22 март 2022 г., от 18.00 ч. в голямата зала на етаж 2 във Факултета по журналистика и масова комуникация, на ул. "Московска", 49.

Участие ще вземат: проф. Ивайло Дичев Ivaylo Ditchev, проф. Светла Колева, д-р Ния Нейкова и инфлуенсърите Flora Stratieva (Цвета Стратиева) и Chefo (Стефан Попов).

Ще бъдат представени и авторите на изследванията, намерили място в новия брой 21 на сп. "Семинар_БГ" с тема "Поп-култура/поп-политика".

Срещата ще бъде достъпна и в платформата Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/83902543522...

Meeting ID: 839 0254 3522

Passcode: 026212

Събитието е в рамките на научноизследователския проект „Поп-култура, поп-политика: дигиталният обрат. Интердисциплинарни анализи на пресечността между медии, култури и политики", по проект КП-6-H55/2 на ФНИ-МОН.