Начало / Новини / Календар / Отбелязване на 24-та годишнина от основаването на Студентския дипломатически клуб при Софийския университет

Аула, Ректорат

Необикновена атмосфера, празнично настроение, културни и занимателни мероприятия – в този тържествен дух ще бъде отбелязана предстоящата 24-та годишнина от основаването на Студентския дипломатически клуб при Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Основните дейности на клуба на младите дипломати са: организирането на срещи с дипломатически представители, политици и общественици, насочени към практическото усъвършенстване на заинтересованите студенти. Той също така организира кръгли маси, симулативни игри, дискусии, дебати и се занимава с издаването на своята младежка платформа за международни отношения – сп. „Международник“.

Отбелязването на рождения ден на клуба ще бъде тържество, на което са добре дошли както неговите лоялни членове, така и всички, които желаят да научат повече за характера на клуба и неговата дейност. Сред официалните гости на събитието ще бъдат преподаватели, специалисти и представители на дипломатическия корпус в България.

Празничната вечер ще завърши с коктейл и приятни разговори в спокойна атмосфера, а дипломати, преподаватели и студенти ще имат рядката възможност да общуват в неформална среда и да обменят своите впечатления от мероприятието.

Мястото на събитието е Аулата, датата – 16 януари 2019 г., а началният час – 18.30.