Начало / Новини / Календар / Научно-практическа конференция "Добри практики в областта на здравословния начин на живот, физическото възпитание и спорта в образователните институции"

Аула

Предстоящият форум ще включва nредставители на Европейската Асоциация на столици и градове на спорта, лектори и гости от други евроnейски държави и се провежда в партньорство с Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Национално издателство за образование и наука "Аз Буки", Синдикат на българските учители, НСА "В. Левски". Събитието е от основно значение за Програмата "София - Евроnейска столица на спорта" и ще бъде открито от Председател на Столичен Общински съвет - г-н Елен Герджиков, Кмет на Столична община - г-жа Йорданка Фандъкова, с участието на министри и председателя на Български Олимпийски комитет.

Конференцията е свързана с популяризиране на добри практики в образователните институции в областrа на здравословния начин на живот, двигателната активност, спорта и младежкото доброволчестно и включва участието на учители и директори от София.