Начало / Новини / Календар / Научна конференция на тема: "Ще се разпадне ли Европейският съюз? (Кризисни процеси и заплахи за европейското единство)

Конферентна зала, Ректорат

На 27 и 28 април 2016 г. от 10.00 часа в Конферентната зала на Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се състои научна конференция на тема: „Ще се разпадне ли Европейският съюз? (Кризисни процеси и заплахи за европейското единство)“.

Организатори на събитието са Историческият факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски”, Секция „Социални теории, стратегии и прогнози” към Института за изследване на обществата и знанието към БАН и Българското геополитическо дружество.

Доклади на конференцията ще изнесат изследователи от Софийския университет, Българската академия на науките, Университета за национално и световно стопанство, Нов български университет, Университета по библиотекознание и информационни технологии, Центърът за исторически и политологически изследвания, Югозападния университет „Неофит Рилски“, Свободния университет в Берлин.

Програмата на конференцията можете да видите тук .