Начало / Новини / Календар / Национален форум „Средното образование през погледа на университетските преподаватели от областта на педагогиката и педагогиката на обучението по ...: предизвикателство или необходимост"

Конферентна зала, Ректорат

На 3 юни 2016 г. в 15.00 часа в Конферентната зала в Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе Национален форум на тема: "Средното образование през погледа на университетски преподаватели от областта на педагогиката и педагогиката на обучението по ...: предизвикателство или необходимост".

Събитието е под патронажа на г-жа Меглена Кунева - вицепремиер по координация на европейските политики и институционалните въпроси и министър на образованието и науката.

Във форума ще участват ректори, декани и ръководители на катедри от Софийския университет, Великотърновския университет, Пловдивския университет, Шуменския университет, Югозападния университет, Русенския университет, Тракийския университет, Университета „Проф. А. Златаров”, Бургаския свободен университет, Техническия университет – София – МФ, ИПФ, Националната музикална академия, Националната спортна академия, представители на ВОН-КНСБ от висшите училища и БАН, както и вицепрезидентът на КНСБ Пламен Нанков и Николай Недев – изпълнителен секретар на департамент в КНСБ.

Националният форум ще бъде открит от ректора на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ проф. дфн Анастас Герджиков, вицепремиера г-жа Меглена Кунева и председателя на ВОН-КНСБ доц. д-р инж. Лиляна Вълчева.

Модератор на дискусията ще бъде проф. Ирина Колева, председател на Консултативния съвет по педагогика към ВОН-КНСБ.