Начало / Новини / Календар / Форум КЛЮЧ: Сподели промяната

Залата на Модерен театър

Поредното издание на Форум КЛЮЧ ще се проведе на 15 март 2014 г. от 11.00 часа в залата на Модерен театър и ще бъде под надслов „Сподели промяната”.

Уникалната инициатива Форум КЛЮЧ на неформалната група от обучители - 42 тренинг за шести път ще създаде трибуна, от която представители на гражданските организации и бизнеса да споделят опит, трудности, идеи и вдъхновяващи истории.

Лектори на форума ще бъдат:

Башар Рахал – актьор

Destructive creation – провокатори, артисти и най-вече страхотна група от млади хора, променяща околната среда

Васил Гурев от Университетски аварийно-спасителен отряд (УАСО)

Марио Мишев - един от създателите на сайта „Българска история“

Ивелин Моллов - предприемач, създател на Volofy и Walk2Help

Надежда Савова – създател на Хлебна Къща „Св. Христофор”

Деян Петров – социолог, музикант, учител, ентусиаст, доброволец и един от учредителите на Младежки Парламент Самоков

Илия Темелков - блогър, участник в Академия КЛЮЧ

Форум КЛЮЧ е насочен към хора, мотивирани да променят заобикалящата ги среда като реализират идеите си, както и към онези с желание да се развиват в гражданския сектор, студенти с интереси към неправителствените организации, доброволци, както и експерти, притежаващи практически опит и желание да го споделят. Най-просто казано, към хора с кауза, хора, носители на добрата българска идея и новина.

След 16.00 ч., екипът на 42 тренинг, партньорите и лекторите на форума ще очакват участниците, които имат желание да се срещнат с тях в неформална среда и да зададат въпросите, които ги вълнуват в бара на Модерен театър!

Както и в предишните си издания, входът е свободен, но се препоръчва да си направите предварителна регистрация за безплатен билет. Адрес за регистрация: http://www.eventbrite.co.uk/e/forum-klyuch-11h-15032014-tickets-10574010149?err=29

Събитието се реализира в партньорство и с Виваком Фонд, ПроКредит Банк, Интеграл, Кабината и Списание National Geographic и с неоценимата подкрепа на Радио Дарик, НПО портал, Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Кариерен център на Сoфийски университет „Св. Климент Охридски”.

52-624x378_600x363