Начало / Новини / Календар / Ден на отворените врати във Факултета по журналистика и масова комуникация

Онлайн, ZOOM

Факултетният студентски съвет заедно с ръководството на Факултета по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) организират "Ден на отворените врати" на 18 март от 14:00 часа в платформата Zoom. Събитието е предназначено за кандидат-студенти, които имат интерес към специалностите на ФЖМК – „Журналистика“, „Връзки с обществеността“, „Книгоиздаване“ и „Комуникационен мениджмънт“.

Участниците в дискусията ще могат да се срещнат, макар и виртуално, със студенти и преподаватели от Факултета по журналистика и масова комуникация, които ще дадат повече информация за историята на Факултета, образователния процес, кандидатстудентската кампания, възможностите за кариерно развитие, студентските медии, кандидатстването по програмата "Еразъм" и т.н.

Кандидат-студентите ще могат да се насладят на виртуална обиколка в сградата на ФЖМК, подготвена специално за тях от Катедра "Радио и телевизия", по време на която ще бъдат показани учебните студия, учебната редакция и Музея на радиото.

На Деня на отворените врати ще присъстват и представители на Комисията по социално-битови въпроси на учащите и Комисията по настаняване, които ще отговорят на всички въпроси относно общежитията на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Събитието ще се излъчва на живо във фейсбук страницата на Факултетния студентски съвет към ФЖМК.

Кандидат-студентите ще могат да задават въпроси както предварително, така и по време на събранието, напълно анонимно в платформата Sli.do:

https://app.sli.do/event/81S1SV4MEWFwH4hWkaZHPo/live/questions

Линк към събранието в Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/82270518921?pwd=MnY4NFM3Q1UxQXhKL0YvMisraFVnQT09

Meeting ID: 822 7051 8921
Passcode: 625743

Линк към събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1035683083646170/?ref=newsfeed

Линк към фейсбук група за кандидат-студенти:

https://www.facebook.com/groups/970355553898986