Начало / Новини / Календар / „Академичен омнибус”

Зала 13, ФЖМК, ул. Московска 49

 

Академичен омнибус”- Софийски университет - Факултет по журналистика и масова комуникация, Катедра на ЮНЕСКО „ Комуникация и връзки с обществеността“, „Сдружение с нестопанска цел АЙ СИ ЕФ България“ имат удоволствието да поканят преподаватели, студенти и гости на „Деня на коучинга“.

21 май 2014 г., сряда, в сградата на ФЖМК, зала 13 от 12,30 часа.

Тема: Коучинг за кариерно развитие

Опитайте, разберете и научете повече за коучинга като партньорство и подход за развитие, придобиване на нови знания, управление на промяната, мотивация, кариерно развитие.

ПРОГРАМА

12.30-13.00 ч

Посрещане и регистрация, зала 13

13.00-14.00 ч

Публична открита лекция на тема „Силата на коучинг подхода в кариерното развитие“

Приветствие от доц. д-р Теодора Петрова, декан на ФЖМК и от проф. дфн Милко Петров, ръководител на Катедрата на ЮНЕСКО „Комуникация и връзки с обществеността”

„Опитай КОУЧИНГ - “ Международна седмица на коучинга: д-р Кирил Калев, Председател на АЙ СИ ЕФ - България, хоноруван преподавател в СУ- ФЖМК

„Силата на коучинг подхода в кариерното развитие“: Веслава Попова и Владимир Борачев, членове на Борда на директорите АЙ СИ ЕФ България

14.00 – 15.00 ч

зала 13

Професионални коучове от АЙ СИ ЕФ - България и студенти провеждат демонстрационни коучинг сесии на тема „Кариерно развитие“ със студенти и гости.

14.00 – 15.00 ч

зала 29

Съвместен дебат с представители на Факултетния съвет на ФЖМК и Борда на директорите на АЙ СИ ЕФ България, както и с ръководители/представители на медии, издателства и ПР агенции на тема „Кариерното ориентиране на студентите и възможностите за придобиване на практически умения чрез стажове, практики и др.“ Срещата се модерира от професионални коучове и се разработва финален документ. Целта е да бъдат набелязани идеи и предложения за подпомагане професионалното ориентиране на студентите с практически умения в СМИ и други институции.

15.00 – 15,30 ч

Кафе пауза

15.30 – 17.00 ч

Обобщаване на резултатите и впечатленията