Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Защо съм "ЗА" Шенген?

   
Защо съм "ЗА" Шенген?

Студентски клуб на политолога има удоволствието да Ви покани на публична дискусия на тема "Защо съм "ЗА" Шенген?".

С участието на г-жа Моника Панайотова – председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове в Народното събрание на Република България и д-р Андрей Ковачев - ръководител на Българската делегация в Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент.

Присъединяването на България към Шенген е въпрос с изключителна актуалност и важност за всеки един от нас и като такъв бихме желали в тази дискусия да обърнем внимание на достойнствата на това да бъдем част от Шенгенското пространтсво и предимствата, които то ще ни даде. Това лежи в основата на идеята, поради която организираме дискусия на тази тема, като по този начин бихме искали да дадем възможност и на самите студентите, като представители на младото и амбицирано да се реализира в България поколение, да изложат своите коментари и въпроси по проблематиката.

Тази среща-дискусия се явява своеобразно продължение на традицията за водене на дискусии с изявени политици и общественици на тематика с важна обществена насоченост.

Заповядайте на 27 май 2011 г. от 11:00 ч. в Зала 1 на Ректората на Софийски университет "Св. Климент Охридски".