Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / "Западна Германия-Отечество мое"

   
"Западна Германия-Отечество мое"

Актьорът Филип Трифонов, незабравим като „момчето, което си отива”, както и с ролята си в „Оркестър без име” и много други в киното и театъра, този път ще дойде в театралната зала на Софийския университет, за да представи спектакъла си „Западна Германия-Отечество мое”.

Наред с „Аудиенция” от В.Хавел и „Застрахованият не изгаря при наводнение", „Западна Германия-Отечество мое” от Ф.Трифонов, е второ от трите заглавие в репертоара на Е.Т. „Трифонов & Гундеров” и ни връща при събития и случки от преди и непосредствено след падането на Берлинската стена. Представлението „ЗГОМ” (Западна Германия-Отечество мое) е издържано изцяло в стилистиката на STAND UP COMEDY, когато актьор представя собствен текст, изправен пред насядала взискателна публика. Обикновенно взискателната публика се забавлява, ако няма странични шумове (от калорифер например) и това забавление или тези шумове се предават на изпълнителя... И се отразява на продължителноста на така нареченото представление.

Ако припознавате себе си или сте заинтригувани от този неординерен стил – заповядайте тази сряда 27-ми октомври ат 19.00 в Театралната зала на СУ „Св. Климент Охридски"

Коментари

Влез, за да коментираш.