Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Младежи "Екип Европа" - 2011

   
Младежи "Екип Европа" - 2011

Представителството на Европейската комисия в България организира конкурс за участие в Младежи "Екип Европа" - 2011 (Team Europe Junior - 2011), посветен на Европейската година на доброволчеството 2011.

БЪДИ ДОБРОВОЛЕЦ! ДАЙ СВОЯ ПРИНОС към комуникирането на Европа и Европейския съюз

С този пилотен конкурс Представителството на Европейската комисия в България цели да събуди интерес и да засили осведомеността на местно, регионално и национално равнище, в училищата и университетите, относно Европейския съюз и доброволчеството. Давайки своя личен пример като комуникират важни европейски теми, Team Europe Junior - 2011 ще допринесат за тази кауза.

Кой може да участва?

Търсят се студенти, които да участват като доброволци в кампанията "Обратно в училище" през 2011 година - да се срещнат с ученици и учители в училището, което са завършили, в града, където са израснали.....

Да говорят пред и с най-различни хора в България за доброволчеството, за Европейския съюз, за европейските политики или бюджет, за европейските теми, които вълнуват всички.

Награди

1) посещение на европейските институции в Брюксел и презентации по европейски теми от служители на европейските институции
2) специално обучение по умения и презентации по европейски теми - в България
3) грамоти-сертификати от Представителството на Европейската комисия за участие в Team Europe Junior - 2011, описващи дейностите по участието в този екип

Къде?

Формулярът-заявление за участие, мотивационното писмо и PowerPoint презентацията се пращат по електронен път на адрес: infocentre@evropa.bg за конкурса "Team Europe Junior - 2011".

Кога ?
Срок за изпращане на заявление за участие: 17:30 часа на 20 януари 2011 г.
Обявяването на резултатите от конкурса и имената на победителите ще се състои през февруари 2011 година.

По какъв начин?

Прочетете пълния регламент на конкурса и формуляра-завление за участие на интернет-страницата на Представителството на ЕК на следния адрес:

http://ec.europa.eu/bulgaria/press_corner/news/040111_tejunior_bg.htm

За повече информация:

Въпросите се приемат само в писмен вид на: infocentre@evropa.bg.
Всички отговори ще бъдат публикувани на уебсайта на Представителството на ЕК.

Comments

Влез, за да коментираш.