Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Еко-премиера

   
Еко-премиера

14 млади писатели, 3-ма прохождащи художници и пет нови фиданки преживяха първата си премиера в Празничната гора на Екопарк Варна и в Арт салона на Радио Варна.

Фиданките засадиха петокласниците от новото попълнение на клуб „Мелпомена” – двуединна формация, обединяваща активността и динамиката на ръководителя Валентина Райкова, любопитството към сцената на деца от СОУПЧЕ „Ал. С. Пушкин” и грижите във Варненската литературна школа за талантите на учениците от Варна.

Новата е-книжка „ИГРАЧКА_ПЛАЧКА_1_2010” прояви писателския хъс на най-упоритите и най-последователни участници във Възкресенския маратон за доброто на Школата, проведен от Ивановден 2010 до Великден 2010.

Двете събития, посветени на Международния ден на музиката, Деня на българската поезия и Световния ден на усмивката, отбелязаха началото на новата учебна година във Варненската литературна школа за ученици.

Млада дама с библейското име Мария поздрави десетките участници в премиерата с „Неаполитански танц” и песен за приятелството.

Децата творци и създателите на книжката получиха необикновен подарък: четирилистна детелина на щастието. Тя ще разцъфти само ако човеците се погрижат за своето цвете.

Подаръкът напомня, че мъдрата грижа за всеки талант е единство от вяра, надежда и много любов.

Коментари

Влез, за да коментираш.