Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Дискусия по проблемите в Студентски град

   
Дискусия по проблемите в Студентски град

В 17:00 часа в Конферентната зала днес ще се проведе среща-дискусия по проблемите в Студентски град, организирана от Студентски съвет на Софийски университет "Св. Климент Охридски"

Станахме свидетели на поредния смъртен случай в Студентски град, този път в студентско общежитие.

Всички говорят нещата, които казваха преди две години при смъртта на Стоян Балтов. Всички говорят чрез медиите. Крайно време е около масата за дискусии да седнат всички заинтересовани страни: студенти, университетски ръководства, общински представители, органите по сигурността и представители на Министерството. Стига с медийните спекулации и гръмките заглавия!

Студентски съвет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ организира среща-дискусия за проблемите в Студентски град и общежитията на 22.03.2012г. от 17 часа в Конферентната зала (Ректорат, северно крило, входа откъм ул.Шипка, 2 етаж под Паричен салон).

Поканени са представители на Студентските съвети, на ректорските ръководства, кмета на район Студентски, началника на 7-мо РПУ на СДВР и представители на Министерството на образованието, младежта и науката.

 

Коментари

Влез, за да коментираш.