Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Бракове по любов

   
Бракове по любов

За осма поредна година, по случай 8-ми декември, Театър-лаборатория “Алма Алтер” организира Бракове по любов.

Всеки има уникалната възможност да сключи брак единствено и само по любов с любимия човек (или нещо)!

"Алма Алтер" винаги търси различното/различния, защото именно различното създава движението и прави живота. Алтернативни са и браковете по любов.
Църковният и гражданският брак са се превърнали в културна „консерва” – нещо формално, което се възпроизвежда механично. Така бракът се десакрализира, той вече не е свещен съюз.
Ето защо живият театър "Алма Алтер" иска да вдъхне нов живот на един различен ритуал и да възвърне магията на споделеното любовно чувство.
Браковете са без ограничение на пол, бройка и биологична принадлежност. Тези, които решат да споделят своето “Да” с някого (или нещо), преминават през специален интерактивен сватбен ритуал, на който ще бъдат събудени всичките им сетива, за да може “чрез тайнствено проникване в магическото пространство на черепните кухини да им бъдат имплантирани невидими частици от непознатата досега субстанция любос животос активус, за да зачене в тяхната телесна непорочност неповторимото лирикос поетикус бациликус”, както пише на специалните брачни свидетелства – Дадайства, получавани от всяка двойка.

Коментари

Влез, за да коментираш.