Начало / Новини / Новини и събития / 130 тенис-гейма

   
130 тенис-гейма

Департаментът по спорт към Софийския университет „Св. Климент Охридски” организира турнир по тенис за академичната общност „130 тенис-гейма”.

Състезанията се проведоха на 17 октомври 2018 г. на тенис-кортовете на Софийската духовна семинария „Св. Иван Рилски”. Събитието е посветено на 130-годишнината на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Участие взеха 30 студенти от различни факултети и специалности, както и преподавателите доц. Никола Ботушаров и доц. Цвета Станимирова от Геолого-географския факултет, както и доц. Евгени Йорданов и гл. ас. д-р Радослав Костадинов от Департамента по спорт.

d3

На първо място сред мъжете се класира Николай Лалев, студент в Стопанския факултет. На второ място е възпитаникът на Историческия факултет Калоян Деяров, а на трето място е Николай Петров от Факултета по математика и информатика.

Сред жените на първото място отново грабна студент от Стопанския факултет – Раяна Първанова. Второто място е за Мария Стойчева от Факултета по науки за образованието и изкуствата, а на трето място се класира Биляна Събчева от Юридическия факултет.