Начало / Новини / Календар / "За въшките и хората''

Двора на Ректората

Един спектакъл на Марко Дженев? Не вярвате! На първо място поглеждате часа. Питате се дали е истина, коя дата е днес. Колебаете се и за това питате човека, който ви придружава. Неудобно ви е, но се опитвате да разберете къде се намирате? Уверете се, че сте в някакъв театър - или подобно помещение, което се намира на конкретен площад или улица в конкретен град на тази конкретна страна. Като предпазна мярка може да е необходимо да проверите човека, с когото сте дошъл? - Извикайте в паметта си момента и местата, възприети от вас непосредствено преди да пристигнете дотук, съвсем ясни, напълно познати и същевременно много смътни.

Така че, послушайте ме - загърнете се във вашето време и вашето пространство. Те са вашите най-надеждни координати, вашите непоклатими опори! За това повторете на глас: "АЗ СЪМ ТУК И СЕГА"(без да крещите)

Предупреждавам ви, подготвя се коварно съзаклятие срещу тези опори, тези координати, срещу тези принадлежности. Казано направо: заплита се ТУК И СЕГА спектакълът на Марко Дженев: "За въшките и хората"!

И вече е прекалено късно.

С участието на: Марко Дженев, Георги Арсов

ВХОД: СВОБОДЕН

Спектакълът ще се проведе в двора на Софийския Университет

За въшките и хората