Начало / Новини / Календар / "За въшките и хората"

Театрална зала, Ректорат

Дипломен спектакъл? Марко Дженев? Не вярвате! На първо място поглеждате часа. Питате се дали е истина, коя дата е днес. Колебаете се и за това питате човека, който ви придружава. Неудобно ви е, но се опитвате да разберете къде се намирате? Уверете се, че сте в някакъв театър - или подобно помещение, което се намира на конкретен площад или улица в конкретен град на тази конкретна страна. Като предпазна мярка може да е необходимо да проверите човека, с когото сте дошъл. Извикайте в паметта си момента и местата, възприети от вас непосредствено преди да пристигнете до тук, съвсем ясни, напълно познати и същевременно много смътни.
Така че послушайте ме - загърнете се във вашето време и вашето пространство. Те са вашите най-надеждни координати, вашите непоклатими опори! За това повторете на глас: "АЗ СЪМ ТУК И СЕГА"(без да крещите).
Предупреждавам ви, подготвя се коварно съзаклятие срещу тези опори, тези координати, срещу тези принадлежности. Казано направо: заплита се ТУК И СЕГА дипломният спектакъл на Марко Дженев: "За въшките и хората"!
И вече е прекалено късно.
С участието на: Марко Дженев, Георги Арсов

Za vy6kite i horata